Pages

My 3H

My 3H

Thursday, March 17, 2011

Dapnyee..ABC Durian

Aku skang ni dah semakin ketagih nak makan abc durian.. Huhu..sedap gilerr..kalau nak makan singgah je kat wywy restoran..aku biasa gi kat kawasan lambak, sebab tak jauh sangat dari rumah aku.. So kalau teliur je, rayu2 n rengek2 le kat huby tolong bawak gi situ..haha poyo je..dulik le Yg penting mesti sampai..

Tapi pernah gak aku gi situ..abc durian ni not available..tu makna dia durian depa out of stock..alahai punya la frust menonggeng aku masa tu..sebab dari rumah lagi aku dah terbayang rasa abc durian tu.. Memang sedap bangett.. Kat dlm tu diorang buh kacang,cincau,cendol n agar2.. Murah je 1 mangkuk tu $2.50.. Puas hati..


ni la rupa abc durian tu..nampak sedap kan.. Yg tinggi kat tengah2 tu adalah durian..so bayangkanlah betapa sedapnye makan durian yg dikelilingi ngan bermacam rasa...fuhh..



No comments:

Related Posts with Thumbnails

My Lovely Awards

My Lovely Awards

My Popular Entries


I made this widget at MyFlashFetish.com.