Pages

My 3H

My 3H

Saturday, March 5, 2011

Hilangkan dahaga



Cuaca petang ni panas tul.. Alhamdulilah cerah ceria jer.. Tengah duduk2 bersama suami dan anak2 tetiba teringat kat 1 tin fruit cocktail dan 1 tin buah longan yg ada kat almari dapur..ehehe idea terus dtg.. Waktu2 panas mcm ni alangkah sedapnya menikmati fruit cocktail yg berpeluh2 dek ais.. Hihi

So misi seterusnya gi dapur buka semua tin2 termasuk 1 tin susu cair..tuang semua dalam bowl besar,tambah ais ketul2 besar... Walaaa..jadi le desert utk petang ni.. Jgn tak tau aku update post ni pun sambil memakan desert fruit cocktail.. Aku kurang minat dgn buahnya,lebih berminat dgn airnya yg manis lemak2...hoho bertambah ler berat aku.. *baru habis frustrasi kerna semua baju kurung fesyen aku dah tak muat..semua sendattttt..ohhh tidakk*

No comments:

Related Posts with Thumbnails

My Lovely Awards

My Lovely Awards

My Popular Entries


I made this widget at MyFlashFetish.com.