Pages

My 3H

My 3H

Tuesday, March 1, 2011

Petang yg sunyi

Aduduh tajok bukan main lagi.. Apasal sunyi? Hero2 aku masih lena d buai mimpi di petang yg redup ni.. So aku yg kebosanan ni,yg kesunyian ni hanya berteman hp di tgn..haha.. Lappy dh lama rehat yer sebab malas nak top up prepaid bukan apa,kang aku beli buat sakit hati jek..sebab problem servis low manjang.. Nanti2 la bila mood dh stabil nak top up baru aku update entry beserta gambar ok..buat masa ni korang baca je la aku nye karangan.. *tu pun kalau ada yg sudi nak baca* hihihi..

Tak terasa le kan tik tok tik tok dah masuk ke bulan mac.. Hmm.. Cepat je masa berlalu.. Plan di bulan mac ni nak gi balik kg mak.. Kat Temburong..aiyooo dh lama tak jejakkan kaki kat situ.. Seingat aku paling last aku gi masa raya tahun 2009 masa tu Hadif baru 8 bulan kut.. Haa.. C Hanif lak belum pernah jejak ke situ lagi.. Susah le kan kalau ada kg. Yg jauh yg terpisah pulau.. Nak tak nak kena naik boat..kalau nasib baik c huby dpt cuti baru leh naik kereta nanti..doa2 le moga cuti c huby ku itu di approve.. So dpt ler ambil udara n cuci2 mata kat sana.. Dah rindu berat kat kg ku itew...

29hb mac ni adalah hari jadi c huby ku.. Ermmm still thinkin' wat shud i get 4 his present... Idea,idea ,idea.. Kene buat research ni c huby ku suka mende apa n dia kena amik tau dia nye wishlist gak.. Ekeke..

No comments:

Related Posts with Thumbnails

My Lovely Awards

My Lovely Awards

My Popular Entries


I made this widget at MyFlashFetish.com.