Pages

My 3H

My 3H

Thursday, April 21, 2011

Lama menyepi

sedar tak sedar dh lama aku meninggalkan dunia blog ku ini.. Dh 2 minggu..hadoii..aku bukan sengaja tak update blog aku ni.. Sebenarnya dlm masa 2 minggu tu mcm2 yg berlaku.. Sampai aku malas nak hapdet.. Tapi part2 blogwalking tu memang tak tinggal la yer.. Walau aku tak tinggal jejak tapi hampir semua blog dlm blog list aku ni aku singgah.. Credit buat diri sendiri..echeewahhhh.. Haha

Okaylah.. Kenapa aku sampai takde masa nak buat entry..meh aku cite.. Pekara pertama adalah pasal anak aku c Hanif..dia demam panas.. Demam dia kali ni tinggi sgt sampai cecah 39.6˚ huhu.. Ramai yg cakap demam nak pandai itu pandai ni..hah memang yer pun..dh mcm2 perangai baru dia dpt skang ni..

Masa dia demam tu memang cuak giler aku..seminggu dia demam..tapi aku mls nak bawak pi klinik government sebab nanti hasil dia sama gak mcm c Hadif dulu..kene bagi ubat paracetemol jek..tu pun diorang tak berapa ngam ngan ubat tu.. So aku bawak jer gi klinik private..alhamdulilah cepat jer sembuh..di samping tu aku siap buat stok lagi ubat masuk montot..so kalau tetibe jer panas dia naik senang je tak yah nak sibok2 suap ubat..sebab c Hanif ni jenis bercintaaa kalau nak kasi ubat..siap pegang kepala,kaki ngan tgn dia dulu..

ni laa wajah org demam 2 minggu yg lepas..hanya mengenakan pampers je yer..biar haba2 panas kat bdn tu keluar..alhamdulilah skang ni dh sembuh dan semakin aktif lagi..sampai2 abg dia pun boleh nangis kalau dia dh tunjuk samseng


Perkara kedua kenapa aku lama menyepi adalah pasal majis pertunangan adik pompuan aku yg bongsu..maksud aku yg last pompuan dlm adik beradik aku.. Adik beradik aku ada 7 org.. 1 hingga lima semua pompuan yer.. Yg ke 6 dan 7 baru lah dpt lelaki..mujur bapak aku tak kempunan nak dpt hero..wakaka..

Adik aku bertunang pada hari jumaat 15hb yg lepas..minggu lepas le tu yer.. Nasib baik majlis dia pakai catering jer so takde la sibok sgt nak masak2 kan.. Alhamdulilah murah sgt rezki masa tu..byk benor kuih muih yg di kasi oleh sedara mara..sampai2 pinggan nak letak kuih pun tak cukup..akhirnya ada yg tak terhidang..last2 kiter sendiri yg makan.. Rezeki mana leh tolak kan..

ni jer gambar yg aku sempat snap..sebab aku tak cukup tgn masa tu..c Hanif masih dlm mood yg kurang baik..ye la baru nak baik demam..tu yg tak nak jauh dari aku..nasib gak kdg tu dia nak kat sepupu2 aku..ringan sikit tgn aku ni..


okay lah.. Nanti aku sambung citer lain yer.. Dah cukup dh ni buat masa ni..haha.. Sok2 aku rajin aku hapdet ler lagi... Hihihi

No comments:

Related Posts with Thumbnails

My Lovely Awards

My Lovely Awards

My Popular Entries


I made this widget at MyFlashFetish.com.