Pages

My 3H

My 3H

Friday, April 22, 2011

Wah..Vico ball

Wah..wahh.. Kalau dulu teruja sgt ngan kek vico..sekarang dh tukar selera nak try buat vico ball..dah lama sebenarnya nak buat.. Tapi mood rajin belum dtg..padahal senang dan simple jer nak buat.. Kat sini vico ball memang laku di pasaran siap ramai yg jual online kat facebook.. Tapi aku tak pernah try yg jual kat facebook tu.. Walau sebenarnya teliur gak.. Haha.. Last2 aku try yg ada jual kat kedai runcit.. Diorg jual $1 8 bijik..kecik2 lak tu.. Rasanya.. Sory to say yer..tak menepati citarasa aku langsung..aku ni jenis terus terang..kalau tak sedap kat tekak aku memang betul la tak sedap.. Malah bukan aku saja yg tak lalu mkn..siap c Hadif tu pun tak lalu..huhu..

Akhirnyaaaaa.. Aku buat sendiri gak semalam.. Resepi pun aku reka tambah.. Dari versi kek vico yg biasa aku buat.. Alhamdulilah menjadi gak..shedapppppp..aku suggest kat suami aku rasa satu..eh ehh.. Dia siap ambil byk..tak nyempat2 nak penuh 1 kontainer..tadi gak aku bawak sikit kat rumah mak.. Fuh habis licin ko.. Siap request nak nak lagi.. Hihihi.. Ok ler tuu.. Nanti aku buat byk k..

ni dia rupa vico ball aku.. Korg boleh tambah2 lagi isi kat dlm.. Contohnye nak taruk coklat ker..kacang ker.. Yg putih2 tu adalah nestum yer..


kiter close up lagiii...wah jgn ada yg meleleh air liur sudahh yer.. Haku tak tanggung.. Wakaka


okaylah nak chow dulu.. Sebab nak menikmati vico ball yg sejuk2 kat dlm peti sejuk tu.. Nikmati dgn segelas juice yer... Cheewahhhh..

3 comments:

mz_capricorn3112 said...

akak,klau kita nak buat vico ball,apa resepi dia?sma juga ye ngan resepi kek vico tu?

NissBhmjdaughter said...

sist,,sama jua kh ngan resipi kek vico tuu?baik nda licak tuu??

lee said...

ani ada resepinya kah auntie?

Related Posts with Thumbnails

My Lovely Awards

My Lovely Awards

My Popular Entries


I made this widget at MyFlashFetish.com.