Pages

My 3H

My 3H

Thursday, May 5, 2011

Terima kasih suamiku....

Alhamdulilahhh..akhirnya wishlist aku tercapai gak, korang ingat tak tentang entry aku dulu.pasal samsung galaxy tab? Hihi kini dah pun menjadi milikku.. Sebenarnya dah lama dh tapi malas nak wat entry pasal ni dulu..sebabnyer nak tunggu bln mei dtg..kenapa bulan mei..hukhuk sebab hari jadi aku kan bulan mei dan sepatutnya aku menerima gadget ni pada hari jdi aku..tapi suami aku lak yg tak sabar2 nak bagi surprise ni.so kira hadiah hari jadi in advance le kan..

Apa2 pun aku amat berpuas hati memiliki benda ni, syok gilerr.. Download applications ke game ke..free jer.. Cume perlu pergi kat android market.. Search kat google pun boleh.. Samsung galaxy tab ni boleh gune sbg handphone gak.tapi aku tak, aku guna sbg tab jer..utk surfing web..mcm jenguk blog ker, youtube ker.. Tu pun pakai wifi jer..laju giler.. screen lak sedang besar..aku leh on fb, on blog dlm 1 masa sambil baring2,,nak update blog pun boleh,tak yah nak sibok2 on lappy lagi..hihi.. Kalau dh boring2 surfing tu aku on game..hihi boleh tak hingat dunia aku d buatnye..

So ini lah dia rupa gadget terbaru aku... Really2 love it.. Thank u so much to my beloved hubby.. Hubby aku siap beli complete dgn leather case dan screen protector lagi..hihi..





2 comments:

Rizziela said...

Bestnya Intan.....hubby sayang sungguh kan...

Intan@mama Hadif & Hanif-Brunei said...

hehe best sgt2 ler kak ziela, tu la alhamdulilah hubby dh sampaikan wishlist intan ni.memang tak d sangka.

Related Posts with Thumbnails

My Lovely Awards

My Lovely Awards

My Popular Entries


I made this widget at MyFlashFetish.com.