Pages

My 3H

My 3H

Friday, June 3, 2011

Aktiviti hari ni

ptg tadi aku, suami ngan anak2 gi jln2..dh lama tak jln2 semenjak c suami ku sibuk je manjang ngan latihan tattoo..weekend pun dh mcm takde weekend je..so kiter gi merayau2 ke mall gadong.. Tu pun sebelum jln suami aku bawak grandis kite gi servising..dasyat gilerr..dari mule pakai belum pernah hantar servis lagii.. sekarang dh aman, dh boleh bawak gi jln jauh.. Tu plan kemudian yer..harap2 jadik..

Kiter gi ke mall gadong saje2 nak gi makan kat food court..ohh yer.. C suami aku nak hantar iphone dia gi repair..hmm..bukan rosak apa2 pun..tu sebab c hadif yg duk suke2 hati dia touch button..ntah dia tekan apa pun tak tau, terus stuck..reset pun tak mau..manjang je screen hitam ngan gambar apple..hah amik ko melayang $45 hinggit sebab terpaksa di re-install..habis hilang semua software kat dlm tu..ok lepas ni dh tobat tak mau kasi hadif pegang iphone abah dia lagi..kang tak pasal2 berulang lagi menda tu..nak marah pun tak gune kan sebab memang dia tak tau pape pun..huhu..

Nak gak posing c mama ngan c adik ni kan.. Huh terserlah ketembamam wajahku d situ..


dua beradik ni tgh tunggu orders sampai..ramai yg kata diorg ni twin..hikhik..twin ler sgt..lain tahun lain bulan ;p


on d way nak balik rumah..nmpak sgt letihnye c abg hadif ni..tak sedar rupanyer dh terlentok..tu c shaun tu memang tak leh tinggal yer..gi mana2 memang dia bawak..pernah kitorang terlupa..mak aii..dia jerit siap berlinangan airmata..nasib belum jauh,terpaksa le abahnya pusing balik amik c shaun 2..tapi hadif tak panggil shaun, dia panggil timmy..hmm, mane2 laa nak..


No comments:

Related Posts with Thumbnails

My Lovely Awards

My Lovely Awards

My Popular Entries


I made this widget at MyFlashFetish.com.