Pages

My 3H

My 3H

Thursday, June 2, 2011

Dah tengok BIT Tattoo

Akhirnya masa yg d nanti dh pun tiba n dah pun selesai.. Semalam aku ngan anak2 gi tengok persembahan tattoo..seronok tul.. Meriah sgt..alhamdulilah hadif ngan hanif tak meragam..hadif happy tul,siap tepuk tgn lagi kalau org ramai tepuk tgn.. Mujur gak ada mama,papa ngan adik2 aku join tengok sekali..so kitorg gilir2 pangku c hanif.. Hanif pun ok jer, lepas je abah dia siap buat performance,.dia merengek jap nak susu..dah habis 1 botol terus lelap.. So masa tu aku amik peluang mkn.haha.. Jgn tak tau aku siap dudk bersila lagik kat kerusi stadium tu.. Penat la weii nak pangku c hanif yg sdg tido.. Sampai lenguh kaki aku..rasa nak straight kn je kaki.. Haha tu pun kalau aku nak kene lempang ngan org depan.. Wakaka..

Performance tattoo semalam kita tak tengok sampai habis..agak2 negara terakhir buat show kite dah zoom balik.. Sebab adik aku yg bongsu nak exam. Keesokannya, hari ni le tu kan.. Sampai je kat rumah huby aku call..dia ingat aku masih kat stadium tu.. Huhu silap aku tak mention kat dia.. Rupanyer dia nak ajak balik sesama..huhu..

Tak byk aku snap pic semalam sebab hanif duk sibuk nak pegang hp aku gak..siap begegar lagi gambar yg aku snap.. Ni je yg aku ada..

Hanif ngan abah dia sempat posing kat heli.. Ni pameran kat luar stadium tu..so b4 masuk tu sempat jengah kejap jer


ni la barisan pancaragam ABDB.. Huby aku kat barisan belakang2, dia tiup cornet..


tengok ler abg hadif tu duk lalok ngan glowing stick dia..tu adalah slh 1 isi kat beg sovenir yg kite dpt semlm..


No comments:

Related Posts with Thumbnails

My Lovely Awards

My Lovely Awards

My Popular Entries


I made this widget at MyFlashFetish.com.