Pages

My 3H

My 3H

Friday, June 24, 2011

macam-macam ada

Dah lama sgt aku tak jenguk blog aku ni, terus terang aku mengaku bahawasanya aku amat malas nak hapdet. . bukan apa malas nak reka ayat. .waduh2 tak baik kan. . kesian blog aku ni..

okay la meh citer apa yg berlaku spjg aku tak hapdate apa2 entry ni. . 6/6 hari tu suami aku cuti selama 2 minggu so kiter pun gi balik ke kg halamanku yg terletak nun jauh kat Temburong. . syok gilerrr sebab dh lama tak balik sana, bygkan lah paling last aku balik dulu tym raya tahun 2009.masa tu c Hadif masih kecik lagi. . haa skali dh balik ni kiter stay kat sana selama 5 hari 4 mlm. . puas hati.terutama suami aku, sempat mandi sungai, mancing, redah hutan. . dia ckp ni baru suasana kg. alahaiii suasana jer kg, tapi rumah takdenya rumah kg yerr. . rumah pak sedara aku tu rumah mewah mcm kat bandar huhu. .







Bila dh balik bandar kiter pulak sibok lak buat persediaan utk sambutan hari jadi anak aku c Hanif yg ke 1 tahun, alhamdulilah dh 1 thn anak mama..cpt jer masa berlalu kan.syukur majlis sambutan hari jadi dia berjalan ngan lancar dan meriah walaupun sambutan ala kadar jer yg penting ada doa mengiringi. . semoga semuanya di kabulkan oleh Allah. . aminnn







No comments:

Related Posts with Thumbnails

My Lovely Awards

My Lovely Awards

My Popular Entries


I made this widget at MyFlashFetish.com.