Pages

My 3H

My 3H

Saturday, September 17, 2011

Dah tukar

Apa yg dah tukar ni? Kecoh je kan. . Saja nak bagitau pagi tadi aku dah pun dgn rasminya membaharui kad pengenalan aku yang bakal mansuh 25 september ni. . Utk mengelakkan terlambat buat atau kes lupa baik aku gi buat awal2 kan. . So senang la tak yah aku stress nak tunggu giliran. .punya lerr ramai orang, sampai aku ngan suami kene berdiri lama sebab tak cukup kerusi, ye la mana nyer tak ramai org asing pun buat ic kat situ gak, budak 12 tahun yg baru nak buat ic pun di tempat yg sama.. Serabut kepala hotak aku duk tengok manusia lalu lalang. Tambah lak aku ngantok tahap maksima sebab tak cukup tido mlm tadi *hal ni nanti aku citer yer*

Dah tinggal beberapa digit je lagi giliran aku, baru la dpt duduk, tu pun aku ngan laki aku memang dh awal standby stay kat kerusi tu..ntah2 warga asing tu muak kot tengok kitorang laki bini begurau senda kat situ..muahaha lantak let janji dapat duduk, kaki aku dah naik sengal!
Alhamdulilah lewat jam 10 semuanye selesai, gile aku sempat buat lawak ngan akak kat immegresen tu. . Aku siap pinjam cermin lagi, yo laa nak snap gambo kan.tak nak la tudung aku senget benget kat dlm ic tu nanti, nak simpan lama tuuu. . Nasib akak dua org tu sporting gilerr, siap gelak2 lagi. .terima kasih yer ngan cermin ajaib korang tu. .

Dh selesai semua apa lagi chowwww balik kat rumah mak sebab anak2 aku tinggal kat situ.oh yerr masa nak kluar dari bagunan tu terserempak lak ngan sepupu laki aku..dia nak ganti ic baru gak.pot pet pot pet citer dia bagitau aku yg ic dia dh 3 bulan expired! Mak aii. . Habis ler kene compound!



mujur aku sempat amik pic ic aku yg lama ni, aduhaiii muke budak lagi kan aku masa tu, yo laa ni tahun 2001,masih di bangku sekolah lagi *nama ngan segala detail terpaksa di rahsiakan yer, kang expose pulakkk aku ni wakaka*


back side ic, nampak tak tarikh mansuh tu. . Huhu

Oooo. . Nak share gak hari ni 17 september. . Genap ler c bucuk2 mashammm n domok ni setahun 3 bulan, alhamdulillah. Dah semaikin noty n clever budak ni tau.paling seronok dah pandai gaduh ngan abg dia! Pengsan aku, anak baru 2 tapi feel mcm ada 5 org okay!


"shaye dah 1 tahun 3 bulan,dah besharrr tau..dah pandai panjat2 sampai mama saya nak gugur jantung,padan muke mama shaye kan ekekeke"

posted from Bloggeroid

No comments:

Related Posts with Thumbnails

My Lovely Awards

My Lovely Awards

My Popular Entries


I made this widget at MyFlashFetish.com.