Pages

My 3H

My 3H

Tuesday, September 20, 2011

Sekarang dah senang!


Hamboiiii tajukkk dah mcm buat iklan jer kan. Ekeke. . Apa yg senang tu? Okay lah nak share buat semua laa, sape2 yg memiliki hp bersistem android tu. Sekarang takyah la susah2 nak on laptop ker pc ker kalau nak update blog yer. Aku dulu pemalas ler sangat nak update entry, sebab mls nak transfer gambar2, mls nak on laptop nak masuk web,dasyat tul haku ni kan.So tengah godeh2 market android kat Samsung Galaxy tab aku ni terjumpa lah aku ngan app yg bernama Blogaway, excited giler ni terus test n try,wala wala senang sangat.. Click jer new post,buat tajuk,karang citer nak masukkan gambar pun boleh siap dpt adjust size ngan position dia lagik.nak tambah label pun dpt..aduyaii apasal la aku lambat jumpa app ni dulu yer!

Lepas jumpa Blogaway tu, rasa tak puas hati sebab hanya 1 gambar je yg dpt d upload. Bagi aku kalau nak buat blog simple kire ok le kan pakai blogaway ni. So aku buat searching lagi kat market terjumpa lak ngan Bloggerdroid, hah test n try lagik.. Hah seronok gak walaupun bloggerdroid ni tak byk function mcm blogaway dia tak dpt nak tukar kaler font nak underline atau nak bold tapi puas hati gak sebab dpt upload byk pic skaligus.ehehe. Pencarian yg amat memuaskan hati.

Sekarang dah takde alasan malas nak update post. . Ngehehe. . Senang jer kan upload jer terus pic2 yg ada kat hp android korang,nak edit2 dulu kasi lawa pun boleh. Aku dah rajin ni sampai tahap nak taip pun dah takde idea ekekeke. .  Jom la install Blogaway & Bloggerdroid!

Posted via Blogaway

Posted via Blogaway

No comments:

Related Posts with Thumbnails

My Lovely Awards

My Lovely Awards

My Popular Entries


I made this widget at MyFlashFetish.com.