Pages

My 3H

My 3H

Thursday, November 24, 2011

Menghitung hari


Jangan le suspen.. menghitung hari tak bermakna aku mengandungkan adik c Hadif dan Hanif yer.. tu lain citer..ekeke.. ni pasal ulang tahun perkahwinan aku ngan c suami ler.. alhamdulillah mcm kejap jer kan dh nak masuk ke 4 tahun.. kata org alaa masih fresh tu..baru jer 4 tahun.. well..memang betul la kan.. masih jauh lagi perjalanan rumahtangga kiter ni.. apa pun semoga berkekalan hingga ke akhir hayat, bahagia selalu, aman damai.. gaduh sikit2 tu biasa la kan..memang adat hidup suami isteri, bak kata pepatah sedangkan lidah lagi tergigit ini kan pula suami isteri..

ohhh yerr.. lupa pulak nak mention bila tuu... 30 november ni le.. special? hihi takde kut.. celebrate pun mcm tahun2 yg sudah jer.. dinner ngan anak2, tu yg penting kan.. tiap tahun celebrate, tarikh memang sama yg beza adalah suasana.. apa yg lain.. hihi.. dulu2 tahun pertama celebrate berdua jer, masa tu Hadif still dlm perut.. dh 7 bulan lebih kut masa tu.. tahun kedua lak celebrate ngan anak pertama..waktu tu Hadif dh 10 bulan.. haaa.. masa tu gak aku baru pregnant c hanif.. ehehe.. pas tu tahun ketiga celebrate ngan hadif dan hanif.. waktu tu hadif dh 1 tahun 10 bulan dan hanif lak baru 5 bulan.. alhamdulillah tahun ni diorg dh besar..akal pun BESAR yerrr.. takdenye nak romantika2 dah, nak suap2 lagii la tak berkesempatan.. sibuk nak layan diorang.. tu la suasana yg berubah dan akan berubah tahun ke tahun.. ekeke..


No comments:

Related Posts with Thumbnails

My Lovely Awards

My Lovely Awards

My Popular Entries


I made this widget at MyFlashFetish.com.