Pages

My 3H

My 3H

Thursday, November 3, 2011

November sudah + majlis

Tak terasa yer sekarang kite dh pun berada di bulan november, maknanye hanya tinggal sebulan jer lagi kite akan melangkah ke tahun baru 2012. . Huhu memang benar cepat sangat masa berlalu, macam baru jer kite masuk ke tahun 2011 kan. Sedikit demi sedikit pekara yg kita lakukan di tahun 2011 ni akan menjadi kenangan. Ewahh merepek la pulak aku ni kan, tapi serius memang rasa sedih je bile kite akan melangkah. , ke tahun baru tu tak tau lak nape ek padahal sama jer, selagi kite hidup selagi tu kite kene jalani kehidupan macam biasa. Tak kire la kehidupan tu bahagia atau sebaliknye, kene tempuh gak sampai la ke penghujung nyawa. . . .

Ohh yerr nak citer sikit minggu lepas kiter gi ke majlis perkahwinan sepupu aku, waktu nikah tak dpt hadir sebab suami bekerja so kite gi semasa majlis malam berbedak dan bersanding. Seronok gak malam tu siap ada game ngan acara lucky draw lagik. Kite pulang agak lewat gak sampai rumah dah jam 11. Nasib le esoknyer tak tersasar jam nak bangun, Hadif je agak liat nak bangun. Paling awal siap mandi aku ler kan sebab nak mandikan budak dua org tu lagik, eh silap hari tu abah diorang yg mandikan. Aku bajukan jer ngehehe, ringan sikit kan. Tak le kelam kabut, so dalam masa tunggu hero2 siap mandi aku bantai le siapkan diri make up bagai. Make up simple jer, tak reti le nak hover2 yg penting muke tak nampak pucat kang tak pasal2 lak kene cop tak sehat.



gambar kite sefamily yg tak berapa rasmi, tengok lah Hanif tu alahaiiii. .punye la susah nak control dia


pose dua beradik, hah masa ni mood begambar okay sikit ada feel bekerjasama, di sebalik gambar ni yg pastinye budak berdua ni dah mandi peloh yer. .hihihi


alololo hamdsome tak? Serius je dak Hanif ni kan


ni le gambar pengantin nyer, masih mude lagi sepupu aku ni (yg pompuan) tapi kire okay laa dah sesuai pun nak berumahtangga. Alhamdulillah semoga kekal ke akhir hayat. . .



begambar ngan adik beradik mak aku, kire mak2 sedara la kan, ni pun belum complete lagik ada dua org kut yg tak join amik gamba.

Alhamdulillah majlis berjalan ngan lancar, ptg tu kite lewat gak balik dari situ siap lepak2 citer2 lagik ngan family yg belom pulang. Bile balik sempat lak kiter singgah ke foodcourt Jaya Hypermart gadong huhu mcm tak kenyang je kan. Aku order abc durian utk suami lak yam blended cream makanan lak rojak buah, mixed cucur ngan wings + chips. Fuhh kenyang sangat2. Meriah lak tu sebab parents dan mak2 sedara aku pun join sekalik. Lepas tu kite gi kedai tayar lak sebab nak betulkan alignment tayar, then singgah kedai elektrik beli thermos elektrik kiter yg dah rosak. Susah sgt nak pilih akhirnye pilih brand akira jek kite beli yang 5.0 liter ok gak harga $65 jek harap2 tahan lama la yer.

posted from Bloggeroid

1 comment:

Rizziela said...

handsomenya dua beradik berbaju melayu

Related Posts with Thumbnails

My Lovely Awards

My Lovely Awards

My Popular Entries


I made this widget at MyFlashFetish.com.