Pages

My 3H

My 3H

Friday, June 24, 2011

macam-macam ada

Dah lama sgt aku tak jenguk blog aku ni, terus terang aku mengaku bahawasanya aku amat malas nak hapdet. . bukan apa malas nak reka ayat. .waduh2 tak baik kan. . kesian blog aku ni..

okay la meh citer apa yg berlaku spjg aku tak hapdate apa2 entry ni. . 6/6 hari tu suami aku cuti selama 2 minggu so kiter pun gi balik ke kg halamanku yg terletak nun jauh kat Temburong. . syok gilerrr sebab dh lama tak balik sana, bygkan lah paling last aku balik dulu tym raya tahun 2009.masa tu c Hadif masih kecik lagi. . haa skali dh balik ni kiter stay kat sana selama 5 hari 4 mlm. . puas hati.terutama suami aku, sempat mandi sungai, mancing, redah hutan. . dia ckp ni baru suasana kg. alahaiii suasana jer kg, tapi rumah takdenya rumah kg yerr. . rumah pak sedara aku tu rumah mewah mcm kat bandar huhu. .







Bila dh balik bandar kiter pulak sibok lak buat persediaan utk sambutan hari jadi anak aku c Hanif yg ke 1 tahun, alhamdulilah dh 1 thn anak mama..cpt jer masa berlalu kan.syukur majlis sambutan hari jadi dia berjalan ngan lancar dan meriah walaupun sambutan ala kadar jer yg penting ada doa mengiringi. . semoga semuanya di kabulkan oleh Allah. . aminnn







Friday, June 3, 2011

Aktiviti hari ni

ptg tadi aku, suami ngan anak2 gi jln2..dh lama tak jln2 semenjak c suami ku sibuk je manjang ngan latihan tattoo..weekend pun dh mcm takde weekend je..so kiter gi merayau2 ke mall gadong.. Tu pun sebelum jln suami aku bawak grandis kite gi servising..dasyat gilerr..dari mule pakai belum pernah hantar servis lagii.. sekarang dh aman, dh boleh bawak gi jln jauh.. Tu plan kemudian yer..harap2 jadik..

Kiter gi ke mall gadong saje2 nak gi makan kat food court..ohh yer.. C suami aku nak hantar iphone dia gi repair..hmm..bukan rosak apa2 pun..tu sebab c hadif yg duk suke2 hati dia touch button..ntah dia tekan apa pun tak tau, terus stuck..reset pun tak mau..manjang je screen hitam ngan gambar apple..hah amik ko melayang $45 hinggit sebab terpaksa di re-install..habis hilang semua software kat dlm tu..ok lepas ni dh tobat tak mau kasi hadif pegang iphone abah dia lagi..kang tak pasal2 berulang lagi menda tu..nak marah pun tak gune kan sebab memang dia tak tau pape pun..huhu..

Nak gak posing c mama ngan c adik ni kan.. Huh terserlah ketembamam wajahku d situ..


dua beradik ni tgh tunggu orders sampai..ramai yg kata diorg ni twin..hikhik..twin ler sgt..lain tahun lain bulan ;p


on d way nak balik rumah..nmpak sgt letihnye c abg hadif ni..tak sedar rupanyer dh terlentok..tu c shaun tu memang tak leh tinggal yer..gi mana2 memang dia bawak..pernah kitorang terlupa..mak aii..dia jerit siap berlinangan airmata..nasib belum jauh,terpaksa le abahnya pusing balik amik c shaun 2..tapi hadif tak panggil shaun, dia panggil timmy..hmm, mane2 laa nak..


Thursday, June 2, 2011

Dah tengok BIT Tattoo

Akhirnya masa yg d nanti dh pun tiba n dah pun selesai.. Semalam aku ngan anak2 gi tengok persembahan tattoo..seronok tul.. Meriah sgt..alhamdulilah hadif ngan hanif tak meragam..hadif happy tul,siap tepuk tgn lagi kalau org ramai tepuk tgn.. Mujur gak ada mama,papa ngan adik2 aku join tengok sekali..so kitorg gilir2 pangku c hanif.. Hanif pun ok jer, lepas je abah dia siap buat performance,.dia merengek jap nak susu..dah habis 1 botol terus lelap.. So masa tu aku amik peluang mkn.haha.. Jgn tak tau aku siap dudk bersila lagik kat kerusi stadium tu.. Penat la weii nak pangku c hanif yg sdg tido.. Sampai lenguh kaki aku..rasa nak straight kn je kaki.. Haha tu pun kalau aku nak kene lempang ngan org depan.. Wakaka..

Performance tattoo semalam kita tak tengok sampai habis..agak2 negara terakhir buat show kite dah zoom balik.. Sebab adik aku yg bongsu nak exam. Keesokannya, hari ni le tu kan.. Sampai je kat rumah huby aku call..dia ingat aku masih kat stadium tu.. Huhu silap aku tak mention kat dia.. Rupanyer dia nak ajak balik sesama..huhu..

Tak byk aku snap pic semalam sebab hanif duk sibuk nak pegang hp aku gak..siap begegar lagi gambar yg aku snap.. Ni je yg aku ada..

Hanif ngan abah dia sempat posing kat heli.. Ni pameran kat luar stadium tu..so b4 masuk tu sempat jengah kejap jer


ni la barisan pancaragam ABDB.. Huby aku kat barisan belakang2, dia tiup cornet..


tengok ler abg hadif tu duk lalok ngan glowing stick dia..tu adalah slh 1 isi kat beg sovenir yg kite dpt semlm..


Related Posts with Thumbnails

My Lovely Awards

My Lovely Awards

My Popular Entries


I made this widget at MyFlashFetish.com.