Pages

My 3H

My 3H

Wednesday, January 11, 2012

Hadif birthday

Sepatutnyer aku dah lama buat entry ni..huhu.. tu laa akibat malas nak update..malas nak transfer gambar..nak update gune samsung galaxy tab? boleh tu boleh..cume skang ni aku dah tak berkesempatan nak pegang tablet tu..abg Hadif manjang jer pegang mende tu..erti kata lain memang macam dah jadi hak milik dia..takpe arr.. Hadif gune tu pun utk belajar.. mama lak? okay mama mengalah atau pasrah pun sebab dah ada gadget baru..ekeke.. handphone baru dari brand yg sama gak..ala biasa2 jer..samsung galaxy s2..hihi tu pun jakun.. org lain dah lama dpt aku jer yg baru..kesiannn..ekeke

Alhamdulillah pada 3hb januari hari tu Hadif dah pun beranjak ke usia 3 tahun..horayyy.. dah besar dah pun anak sulung aku ni kan.. tak terasa masa tu cepat berlalu..dulu mule2 aku pegang kecik jer..lahir 2.4kg je.. pegang pun takut.. skang dah besar panjang.. nak dukung pun tak leh..dia sendiri pun kdg tak nak di dukung..


alahaiii..kecik jer Hadif masa baru lahir kan..huhu..rindu lak ngan dia masa baby2 dulu..comel jer.. 

Sambutan hari jadi Hadif hari tu kite buat simple jer..makan2 buffet kat restoran Amsara ngan family2 terdekat.. yg penting celebrate sebab Hadif dah lama nak kan kek birthday..dia nak tiup lilin..alhamdulillah tercapai gak hajat dia..bukan main happy lagik dia hari tu..






2 comments:

bonda dadif aka akish said...

timmy time kek!!!

somel...

huhuhuhu...

hepi belated besday abang hadif...

dr adik hadif & auntie akish..

eyndayusoff said...

Happy belated birthday to hadif...suka sangat tengok kek besday tu ;-)

Related Posts with Thumbnails

My Lovely Awards

My Lovely Awards

My Popular Entries


I made this widget at MyFlashFetish.com.