Pages

My 3H

My 3H

Friday, March 16, 2012

Belajar

Alhamdulillah..Hadif kan dah hafal abc.. so sekarang masa utk abg Hadif lak tolong adik belajar mengenal abc ngan 123..tapi Hadif ajar ikut mood kalau mood tak okay dia tak layan adik Hanif tu..nak main sendirik gak..sampai adik kejar pun dia bo layan..jahat abg kan.. tapi kalau mood okay sampai marah2 lak ajar adik tambah2 kalau adik dia salah tunjuk word tu..haha..garang tul abg hadif..kesian adik..adik kan belum kenal semua huruf tu abg kene la ajar pelan pelan..macam hadif dulu gak mule2 kenal 2,3 huruf je..lama2 pandai jugak kan.. menulis huruf pun hadif dah pandai sikit..tu pun dia belajar dari samsung galaxy tab (dulu mama punyer,sekarang hadif dh tak bagi mama pakai) sabo jer..ekeke..

tengok le tu..bukan main abg Hadif jadi cikgu..siap naik atas meja lagi..betapa garangnye kan sampai tarik tangan adik dia tunjuk word yg betul..kes geram le tu..

selain tu diorang kene belajar sambil berhibur..caranye tengok kat youtube.. senang lagi mcm tu kan search je abc..memang byk pilihan..kadang sambil menari lagi kalau dah tengok abc yg bermacam lagu..aku pun kekadang kusyuk gak tengok..ye laa dolu2 mana le ada lagu2 macam ni..yg ada pun lagu abc yg basic tu je..kah3..

bukan main kusyuk lagi kan..lappy mama kecik jer..haha..tak pe la yer janji nampak.. jgn salah teka ye..yg badan besar tu Hanif arr..yg kanan tu abg hadif..hihi.. 

No comments:

Related Posts with Thumbnails

My Lovely Awards

My Lovely Awards

My Popular Entries


I made this widget at MyFlashFetish.com.