Pages

My 3H

My 3H

Saturday, April 14, 2012

Pandainye


cuba teka ni aper? tengok la dekat2..ada berapa orang..(tu pun kalau korang nampak ada bentuk macam org) hihihi..caya tak ni abg Hadif yg buat..dia lukis babah..mama..dia ngan adik.. memang aku ngan suami ketawa terbahak-bahak bile dia tunjuk kan galaxy tab yg dia lukis guna application bernama paint joy ni..tambah2 lak masa tu kiter tgh sarapan pagi..hairan pandai gak dia lukis tu,,siap complete lagi satu family..huhu..terharu pun ada..sebab memang tak pernah ajar pun lukis org yg stick mcm ni..so terus lah aku screen shot lukisan ni..hihi.. tahniah abg Hadif..sekarang pun dh pandai tulis huruf2 abc walau belum kesemuanya lagi tapi alhamdulillah dia dh boleh tulis..

sabar yer Hadif tahun dpn dh nak register sekolah..huhu..macam tak terasa je kan dah makin besar anak mama yg sulung ni..alahai camne la dia sekolah nanti..nangis ke tak..ke aku yang menangis dulu..harap2 idak le ye..semoga Hadif nanti jadi pelajar yg cemerlang selalu..berjaya di masa depan..itu harapan babah dan mama yer..

No comments:

Related Posts with Thumbnails

My Lovely Awards

My Lovely Awards

My Popular Entries


I made this widget at MyFlashFetish.com.