Pages

My 3H

My 3H

Monday, July 16, 2012

4 atau 5 hari lagi



Alhamdulillah pejam celik pejam celik..tak terasa kite akan melangkah ke bulan ramadhan..hanya tinggal 5 hari lagi kita akan berpuasa selama sebulan..kat Brunei ni akan melihat anak bulan ramadhan pada 19 hb iaitu pada hari khamis..sekiranya anak bulan sabit kelihatan kiter akan mula berpuasa pada hari jumaat..sekiranya tak nampak maknanya hari sabtu le bermula puasa..tak sabar rasanya..

Besar hajat di hati nak puasa sebulan..err..boleh ker..huhu.. Org pompuan kan memang ada lobang2 ler..tapi tu ler efek dari suntikan depo aku ni kekadang 1 bulan tu tak der period..haa..kalau bulan puasa nanti tak de period kire tercapai ler hajat tu..moga2 iman ku kuat yer..al maklum la ada anak yg memang kuat bab2 makan ni..alahaii..kene sabar lebih le bulan puasa ni..tambah lak nak layan kerenah diorg yg seribu satu macam..

So hari jumaat ni suami aku blik dari kursus..dia memang balik tiap weekend ler kan..tu la peluang aku nak gi shopping..plan nak beli barang laul pauk stok utk berbuka nanti..puasa hari pertama nanti memang confirm kite gi berbuka kat rumah mak ngan abah..ehe..tiap tahun mcm tu..kiter masing2 bawak makanan ler kan..siok yer nanti..meriah ngan cucu2 mak abah..apa pun..semoga amalan kita di terima Allah s.w.t..amin ya rabbal al-amin....

posted from Bloggeroid

No comments:

Related Posts with Thumbnails

My Lovely Awards

My Lovely Awards

My Popular Entries


I made this widget at MyFlashFetish.com.