Pages

My 3H

My 3H

Friday, October 26, 2012

Salam Aidiladha



Assalammualaikum pembuka kata..maaf sgt2 kiranya blog aku ni dah semakin lama ku tinggalkan tanpa coretan apa pun..ini semua d sebabkan masalah internet kat Brunei ni yg terkadang amat lah lembab..sampai nak upload pic punye la lama..aku pun sampai hilang mood nak buat entry baru..huhuhu.. tengah2 malam ni baru la ada perasaan nak update entry..tu pun sebab mata aku ni macam merajuk tak nak tidur..al kisahnye kerana aku terlupa nak seterika baju suami aku utk sembahyang raya esok..kang kesian lak aku tengok dia terpinga-pinga nak cari baju..kekeke.. lepas dh siap seterika tu yang mata aku mcm rasa fresh..terus la aku melepak kat bilik laptop ni.. terasa nyaman lak kat sini sebab kurang sejuk banding kan dlm bilik..menusuk ke tulang ngan udara aircond tu..

okay lah dh melalut lak aku rasa..apa pun di kesempatan ini aku nak ucap kan selamat menyambut hari raya Aidiladha buat seluruh muslimin dan muslimat kat mana pun berada..semoga ibadah haji bagi mereka yg menunaikan haji akan balik dengam selamat dan mendapat haji yg mabrur..dan semoga ibadah korban yg di lakukan akan di terima oleh Allah..amin ya rabbal-Al amin.....

posted from Bloggeroid

No comments:

Related Posts with Thumbnails

My Lovely Awards

My Lovely Awards

My Popular Entries


I made this widget at MyFlashFetish.com.