Pages

My 3H

My 3H

Wednesday, January 11, 2012

Hadif birthday

Sepatutnyer aku dah lama buat entry ni..huhu.. tu laa akibat malas nak update..malas nak transfer gambar..nak update gune samsung galaxy tab? boleh tu boleh..cume skang ni aku dah tak berkesempatan nak pegang tablet tu..abg Hadif manjang jer pegang mende tu..erti kata lain memang macam dah jadi hak milik dia..takpe arr.. Hadif gune tu pun utk belajar.. mama lak? okay mama mengalah atau pasrah pun sebab dah ada gadget baru..ekeke.. handphone baru dari brand yg sama gak..ala biasa2 jer..samsung galaxy s2..hihi tu pun jakun.. org lain dah lama dpt aku jer yg baru..kesiannn..ekeke

Alhamdulillah pada 3hb januari hari tu Hadif dah pun beranjak ke usia 3 tahun..horayyy.. dah besar dah pun anak sulung aku ni kan.. tak terasa masa tu cepat berlalu..dulu mule2 aku pegang kecik jer..lahir 2.4kg je.. pegang pun takut.. skang dah besar panjang.. nak dukung pun tak leh..dia sendiri pun kdg tak nak di dukung..


alahaiii..kecik jer Hadif masa baru lahir kan..huhu..rindu lak ngan dia masa baby2 dulu..comel jer.. 

Sambutan hari jadi Hadif hari tu kite buat simple jer..makan2 buffet kat restoran Amsara ngan family2 terdekat.. yg penting celebrate sebab Hadif dah lama nak kan kek birthday..dia nak tiup lilin..alhamdulillah tercapai gak hajat dia..bukan main happy lagik dia hari tu..






Thursday, January 5, 2012

cuti-cuti: part 3, Birthday party

Selamat tahun baru 2012 buat semua.. Alhamdulillah kini kita telah pun berada di tahun baru, moga di tahun baru ini kita akan lebih maju, sehat sentiasa serta di murahkan rezeki  dari-Nya. aku nak sambung lagi entry pasal cuti2 ni yer.. panjang bebenor kan..al maklum la nama juga cuti..mesti le banyak aktiviti yg di lakukan, takkan nak terperuk jer kat rumah..bosan le sehh..

Ni kire sambungan kat daerah Temburong hari tu..keesokan hari nya kita gi ke majlis harijadi sepupu aku..sepupu cilik aku yer..hihi yg ke 1 tahun..meh kita selongkar pic2 b'day party c baby doll ni..kenapa aku gelar c doll? sebab memang mcm anak patung pun..hihi..nama penuh dia Nurul ALya Nabila.. kiter panggil Bella jer..sesuai dgn orgnye..

Ni le dia c bday gurl.. sah sah mcm baby doll kan..ekeke

tu dia.. satay daging dan ayam.. di beli mentah2 lepas tu panggang atas api sendiri..baru terasa fresh dan sedap di makan panas2.. tapi sygnyer aku tak byk makan satay pun hari tu seabab terlalu byk menu sampai aku pening kepala nak pilih yg mana satu nak di ngap..

outdoor party...

kek bday c baby doll..hihi.. sodap oo..aku makan dua2 sekalik..yg 1 perisa blueberry..yg 1 lagi ala2 puding yam

Bella n mummy..acara potong kek..

acara membuka hadiah lak.. byk tul hadiah bella..paling banyak adalah baju..termasuk aku sekali,hadiahkan baju gak..sebab aku adalah sangat minat dgn baju2 gurly..harap maklum..ekeke

ohh ye..tambah sikit.. 3hb hari tu genap la anaknda Hadif Qusyairi berusia 3 tahun..alhamdulillah..sambutan pun dah selesai..acara simple jer..makan sekeluarga kat buffet restoran Amsara.. ok nanti aku story yer..kene habiskan entry pasal cuti2 ni dulu..part akgir akan muncul..chewahhh...
Related Posts with Thumbnails

My Lovely Awards

My Lovely Awards

My Popular Entries


I made this widget at MyFlashFetish.com.