Pages

My 3H

My 3H

Saturday, October 27, 2012

Diskaun kat Jaya Hypermart

Malam raya Aidiladha hari tu aku kan berbuka puasa kat foodcourt jaya hypermart..ye laa..puasa sunat arafah..alhamdulillah lega bila dah sampai berbuka tu..so lepas dah siap makan tu ronda2 le kejap kat tingkat bawah Jaya tu..fulamakk..barangan baby jual murah..siyes memang murah.. brand anakku je ada yg sampai 50%.. huwaaa.. sayangnyer tak byk size utk hadif ngan hanif..kebanyakkannya utk baby kecik..dari newborn sampai 6 bulan..murah giler aku boleh katakan..sebab baju newborn dia ada yg hanya bernilai cuma bnd$2.. cantik lak tu... telan liur je lah..nak beli takde lak baby..wakakaka...

hampir semua brand jual murah..tollyjoy, avent, baby kiko pun ada..beg baby alahaii tengok je beg tu rasa nak beranak jer mlm tu..ahaha..mcm senang je bunyik kan..tapi siyes memang mata aku rambang tengok baju2an kat situ..bagi yg ada baby kecik tu sile laa dtg ke Jaya..memang puas..dulu i pun sempat beli baju murah2 kat situ trutama brand anakku..salah satu favoritku.. sampai2 ratus gak aku beli..tapi memang puas hati..sebab aku kan kene beli double..ye la ada anak kembar lain tahun ni..nak gak sama baju..hihi..so tu yg smpai tak terasa berat kat tgn aku...pilih baju tak hingat dunia..tu la dia bila dh jadi sorg ibu kan..anak tak mintak pun beli baju baru..ibunyer gak yg iya2 dan semangat nak dptkan baju baru.. tapi tu la..diorg cepat membesar..byk dh baju2 yang tak muat..huhu..syg kannn...

ni dia aku sempat snap gambar kat situ...tengok laaa..betapa banyak nye baju2an serta barangan baby yg murah2 kat sana antaranta set tilam, mainan, botol susu, set mandian..semua yg berjenama terkenal..fuhh..kene tahan iman kalau gi situ..nasib baik anak2 aku dh besar..kalau tak memang aku sambar barangan kat situ..lebih2 lagi kalau baby gurl!

posted from Bloggeroid

Friday, October 26, 2012

Salam Aidiladha



Assalammualaikum pembuka kata..maaf sgt2 kiranya blog aku ni dah semakin lama ku tinggalkan tanpa coretan apa pun..ini semua d sebabkan masalah internet kat Brunei ni yg terkadang amat lah lembab..sampai nak upload pic punye la lama..aku pun sampai hilang mood nak buat entry baru..huhuhu.. tengah2 malam ni baru la ada perasaan nak update entry..tu pun sebab mata aku ni macam merajuk tak nak tidur..al kisahnye kerana aku terlupa nak seterika baju suami aku utk sembahyang raya esok..kang kesian lak aku tengok dia terpinga-pinga nak cari baju..kekeke.. lepas dh siap seterika tu yang mata aku mcm rasa fresh..terus la aku melepak kat bilik laptop ni.. terasa nyaman lak kat sini sebab kurang sejuk banding kan dlm bilik..menusuk ke tulang ngan udara aircond tu..

okay lah dh melalut lak aku rasa..apa pun di kesempatan ini aku nak ucap kan selamat menyambut hari raya Aidiladha buat seluruh muslimin dan muslimat kat mana pun berada..semoga ibadah haji bagi mereka yg menunaikan haji akan balik dengam selamat dan mendapat haji yg mabrur..dan semoga ibadah korban yg di lakukan akan di terima oleh Allah..amin ya rabbal-Al amin.....

posted from Bloggeroid

Related Posts with Thumbnails

My Lovely Awards

My Lovely Awards

My Popular Entries


I made this widget at MyFlashFetish.com.