Pages

Saturday, January 5, 2013

Bbq 2013

Petang tadi kiter gi rumah nenek kat Muara..memang dh plan awal nak barbecue hari ni.. Sempena awal tahun 2013..ni kire pembukan bbq di tahun baru sefamily..best gak..walaupun bermacam rintangan yg d hadapi..wakaka..rintangan nak buat bara api tu susah gak yer..sebab kayu basah ler.. Tapi akhirnyer berjaya gak masak ngan cantik sekali..

Kenyang sangat mcm2 yg aku makan tadi..lantak je la bukan selalu pun kan.. Ada chicken wings, tongkeng ayam, kambing, udang ngan sosej.. Mama lak masak mee goreng taitong..fuhh..memang berselera..tambah lak makan ramai2 double sedap..


tu dia suami aku ngam adik ipar aku..tukang kiap..ekeke

Hadif posing kat sticker bilik amit dia..Hadif dah 4 tahun tau kemarin birthday dia, tak dak celebrate pape pun cuma potong kek ngan jamu makanan express dari ayamku.. Hadiah dari abah dia lak set Lego..nanti le citer yer..

eh ni apa...nak show off gak..selipar baru aku..cantik tak? Ada bling2 gitu kanzzz.. Ehe..aku beli semalam kat Hua Ho Manggis Mall..murah jer.. $ 8.50

Ok la dh melalut citer aku..esok2 update lagi yer.. ;)
posted from Bloggeroid

4 comments:

Anonymous said...

a fantastic read

My blog ... Navigate To These Guys
Check out my weblog ... find here

Anonymous said...

more

Also visit my page ... seo for lawyers
Look into my weblog : lawyer lead generation

Anonymous said...

listen to this podcast

Feel free to visit my site: bankruptcy file
Feel free to visit my weblog ; bankruptcy lawyer attorney

Anonymous said...

click reference

Also visit my blog ... personal injury lawyer philadelphia
Take a look at my blog ... philadelphia personal injury lawyer

Related Posts with Thumbnails

My Lovely Awards

My Lovely Awards

My Popular Entries


I made this widget at MyFlashFetish.com.