Pages

My 3H

My 3H

Wednesday, January 2, 2013

Selamat Tahun Baru 2013

Punya lah lama aku tak update blog ni kan..mcm dh tak ingat je ngan blog aku ni, huhu..bukan tak ingat tapi problem ngan internet..broadband aku mansuh bulan 11 hari tu..nak on pakai kredit mcm bosan lak.. Tu yg tunggu sampai ada kerajinan nak renew lesen tahunan..tup tup hah..amik ko sampai tahun baru 2013..

Apa-apa pun aku nak ucapkan selamat tahun baru 2013 buat semua.. Azam baru? Ermm..semiga aku makin rajin nak update blog..muahaha..eh tak la.. Satu je harapan aku di tahun baru ni.. Semoga tahun baru 2013 ni akan lebih baik dari tahun lepas..amin.. Simple jer kan.. Tapi makna mendalam..complete semua sekali.. Ehe..

posted from Bloggeroid

2 comments:

CeqGu said...

aduhhh lama sungguh tak update blog ye...ingatkan dah tak nak ber blog :)

Intan@mama Hadif & Hanif-Brunei said...

Tu la ceqgu..lama tul intan tak update kan..mcm org stop blogging lak..huhu..insyaallah lepas ni kene rajin le nampaknya..ehehe

Related Posts with Thumbnails

My Lovely Awards

My Lovely Awards

My Popular Entries


I made this widget at MyFlashFetish.com.