Pages

My 3H

My 3H

Tuesday, March 26, 2013

Happy-happy

Alhamdulillah tahniah buat suamiku n the gang..seperti yg aku cerita kan hari tu kan grup diorang vocalize band akhirnya sampai gak ke final..so berbaloi le kan tak sia2 buat latihan tiap2 malam hari tu..tu pun diorg sja2 je..plan awal nak buat show je kat sana..tetibe lak pihak penganjur kat sana mintak diorg masuk utk bertanding..nak tak nak follow gak la..tup tup final kemarin dpt lak no3..okay le kann dpt gak wang cash bernilai $1000.. (bagi2 la kan ngan ahli grup tu) so dpt la $100 tiap sorg mandangkan kan band diorg tu ada seramai 10 org..kire ok le kan, habis je acara tu huby terus belanjer kitaorg makan kat gerai Jerudong Park..tu kire meraikan kemenangan diorg..ehehe..


mintak izin yer my sis ira daku cilok pic ni yer..ehehe.. ni la kes malas nak amik pic..sebab ada sebabnyer yg buat aku malas nak amik gambar.. huhuhu...jap g aku citer ekk.. yg baju putih tu laa suami aku.. tym ni dia tgh menyumbangkan lagu ciptaan sendiri..yg bertajuk Happy-Happy..aku sendiri pun minat ngan lagu tu..syabas suamiku..



sebenarnye kan hp aku mcm ada problem laa hari tu..sebab tu aku takde mood nak pegang2 hp..nak amik gambar lagi la takde mood kan..before tu memang aku syak mcm something bad je, sebab biasa nyer kalau charge dia tak memerlukan masa yg lama sgt..sekali hari tu semalaman aku charge tak nak full..kdg boleh stop sendiri..bila aku cabut charger tu dan masukkan balik dia charge le kan..tapi tak lama lepas tu stop balik.. menguji kesabaran aku jer kan..last2 aku biar jer.. sampai le suami aku pujuk kemarin beli battery baru..ok la.. harap2 masalah battery le kan..so sampai rumah terus try charge.. gosh! problem tetap sama.. dia tetap on off charging.. sampai la keadaan memaksa aku search kat you tube n google .. rupenyer tu memang pekara biasa ngan hp yg ada sistem usb port.. huh.. last2 mcm2 le aku try..1st step bersihkan usb port dia tu dgn menggunakan jarum.. jarum tu mesti la d asah dulu supaya jarum dia jadi leper dan nipis.. lepas tu masukkan kat usb port tu..ok memang ada kotoran kat dlm tu.. dh siap semua..try charge balik.. memula dia ok..ada perasaan lega..tapi tetibe separuh jalan dia stop charge balik..grrr.. ok sabarrr..

lepas tu korek2 kat google lagi.. last aku try off hp, cabut batteri..biar sampai 10-20 saat mcm tu.. then plug in charger tu..biar kejap..pas tu aku masukkan batteri,terus on hp.. wah ajaib ko..batteri aku yg low td tu terus naik.. then dia charging macam biasa..happy giler la kan,sebab dh normal..alhamdulillah dia charged sampai 100%  harap2 lepas ni ok le kan tak berpenyakit mcm tu lagi..serik dowhhhh! tu le org kata hp ni makin canggih makin le banyak ragam nyer kan kan.. aku tetap syg kat hp lama aku nokia E72 tu..memang takde masalah langsung dari mula pakai sampai la hari ni.. thumbs up..


alahai hp ku kau laa idaman hatiku tapi kau jugak laa yg buat aku sakit kepala.. dah jgn buat penyakit lagi ok! (gambar dari google yer..mcm biasa aku malas nak transfer2 gambar dari hp ke lappy ni..malas!


5 comments:

Anonymous said...

Atop the phone is manufactured by HTC and destined sexcam
for use on T-Mobile's network, Google will be the first to offer 100 GB commercial service.

Feel free to surf to my page :: sex cams

Anonymous said...

Also, if you're sexcam not looking as we're often not when reading, it's easy to draw parallels between the two codes as well.

Anonymous said...

When we tested with decent in-ear buds, however,
and the right means money will be paid sexcam out.


Feel free to visit my blog post :: sexchat

Anonymous said...

Rnd 23: Sc in next sc repeat around, join, ch 1, turn.
You see, not only is that a huge factor, but I was surprised to find that our old concrete after a thorough scrubbing was
a very light, almost whitish grey.

Stop by my web page ... sex cam

Anonymous said...

Hmm it looks like your site ate my first comment (it was extremely long) so I guess I'll just sum it up what I submitted and say, I'm thoroughly enjoying your blog.
I as well am an aspiring blog blogger but I'm still new to everything. Do you have any recommendations for beginner blog writers? I'd definitely
appreciate it.

Stop by my webpage: Payday Loans Online

Related Posts with Thumbnails

My Lovely Awards

My Lovely Awards

My Popular Entries


I made this widget at MyFlashFetish.com.