Pages

My 3H

My 3H

Monday, March 4, 2013

Sebulan!

Ok sekarang aku dah pun pecah rekod..dah sebulan! tak update..teruknyer..org pemalas pun tak macam ni kan..entahlah kdg keadaan internet yg agak lembab tu yg membuatkan aku agak malas malasan nak taip entry. Padahal punye la banyak cerita yg nak d kongsikan.. 1001 malam pun tak kan habis..cheewahh.. kesian diary aku ni kan. Sbnrnye la kan kemarin aku memang dh siap2 taip entry. Sekalik aku lupa nak save.. (biasa la update pakai hp ni bukannye auto save kannn) tetibe time nak publish entry tu boleh lak failed! Ok..habis semua hilang..terus dgn perasaan marah membara..off! Lepas tu tido..arghh. esok2 je la update... see..

Oh yer hari tu aku ada janji kan nak citer pasal hamster2 diorg ni..ok meh citer..kiter ada 2 ekor hamster yg comel banget. Kite kasi nama Yaya n yuyu..yg betina tu yaya la yer..dia jenis campbell..manakala yg jantan tu jenis syrian..bulu dia agak panjang dan lebat..tapi kan kan. Sob sob sob..yuyu dh pergi dh..tu pun secara mengejut..kiter tak tau pun kenapa tetibe je pagi tu suami aku tengok dia terdiam kaku kat rumah dia..sebelum tu elok je dia sehat je..makan dan minum pun mcm biasa..huhu.. sedih gak..terus la suami aku pun tanam kat bwh pagi tu..nasib le anak2 aku tak tercari cari..sebab diorg memang jarang main ngan yuyu. Lebih berminat main ngan yaya. Sebab yaya lebih jinak..jarang gigit. Jnis syrian ni type dia suke menyendiri..sebab tu susah nak bawa main..hadif sampai benci ngan yuyu tu, dia selalu kene gigit sampai berdarah..siap suruh aku buang yuyu tu.

Nak tengok yaya ngan yuyu tak..hah..ni dia..



yg ni yaya...heyy.. oppa yaya style~

ni la yuyu..huhu. rip yuyu...comel kan dia...



Sekarang dh tinggal yaya jer..sian gak tengok dia sekor2 kat sangkar tu..nah tambah tu belum ready rasanya..nanti2 le fikir..
posted from Bloggeroid

2 comments:

TIC said...

Jemput follow and sebarkan kepada kawan kawan yang masih mencari cari.. nak tau lanjut kena follow blog ini :)


http://ticcollege.blogspot.com/

Anonymous said...

Thanκs a lot for sharing thіѕ with all folks yοu reallу recοgnіѕe what
you arе talking appгoximately! Bοokmarked.
Κindly аlso cοnsult ωith my ωеb sitе =).

We can hаvе a hуpeгlink change сontract among us

Also viѕit my web-ѕitе ...

flute posture
My webpage - http://howtoplaytheflute.org/buying-your-flute-the-types-of-flute/

Related Posts with Thumbnails

My Lovely Awards

My Lovely Awards

My Popular Entries


I made this widget at MyFlashFetish.com.