Pages

My 3H

My 3H

Monday, June 17, 2013

Hanif dh 3 tahun

Minta maaf byk2 sebab dh lama tuan punya blog ni menyepi huhu..ada la sebab penyebab nyer..salah satu nya malassss.. sgt2 malas..dlm minda ni memang terkumpul idea nak update blog ni..kesian dia dah lama tak de entry baru kan kan.. takpe laa..daku malas pun ada sebab gak.. nanti la story mory..

Ni nak citer..alhamdulillah hari ni genap la anak kedua aku tu Hanif Qusyairi berusia 3 tahun.. kejap je masa berlalu kann.. mcm masih baby je hanif tu..tup2 dh jadi toddlers..mulut pun dh makin byk pot pet pot pet..pemarah pun yer gak..part gaduh ngan abg tak yah cakap la..memang terrer..dh jadi makanan harian..aku pun dah lali dh ngan perangai diorg..kdg diorg gaduh aku buat dek jer..hah siapa nangis tu la yg kalah..hahaha..kejam mama diorg ni kan..bukan apa malas le aku nak depend kan siapa..dua2 pun aku syg..so pandai2 la diorg nak settle..cheewahh..

Oh yer..hari ni memang takda celebrate apa2 pun..mandang kan hari ni kn hari isnin..org pun bz ngan kerja..tambah lak suami aku pun bz gak..so kiter delay ke hari sabtu ni.. celebrate kecil kecilan jek kat rumah parents aku..sebab sekaligus celebrate bday mama..mama pun bday bulan ni gak 20hb.. so share je laa kan..jimat masa n jimat budget..ngehehe.. insya'Allah.. so dh plan2 nak beli dua kek..nak beli goodies sikit utk budak2.. hadiah utk c bday boy ngan bday grandma dia lak belum tau lagi..tengah pikir2 nak beli apa..nanti la..jalan terus rembat apa yg patut.. menu lak dh plan nak buat mee kuah rebus ubi manis..nyummm2..sampingan lak mcm selalu bbq.. sambil2 lepak d mlm minggu..huhu..tak sabonye..lapar terus hah perut aku ni..

Ok laa..ni aku tempek satu gambar c bday boy yg terbaru..








Happy 3rd bday buat anak mama Hanif Qusyairi..moga anak mama jadi anak yg soleh,rajin n pintar, sentiasa di kurniakan tubuh badan yg sehat..mwahh..abah, mama ngan abg syg adek Hanif manyak2.. (esok c bday boy gi cucuk utk umur 3 tahun..jgn takot2 yerr)

posted from Bloggeroid

No comments:

Related Posts with Thumbnails

My Lovely Awards

My Lovely Awards

My Popular Entries


I made this widget at MyFlashFetish.com.