Pages

My 3H

My 3H

Wednesday, August 28, 2013

Kandunganku (update)

Alhamdulillah.. dah nak masuk 6 bulan dh pun kandungan aku ni..cepat jer kan.. masa mula2 preggy mcm lambat jer masa nak gerak..ngan alahan yg amat lah terok..tak mcm aku mengandungkan hadif dan hanif dulu.. smooth jer..langsung takde alahan..yg ni alahai..lemah seluruh badan, paling tak tahan muntah2 sampai muka pucat.. sekarang ni syukur smua berjalan ngan lancar..dah takde alahan langsung..cume tu la sakit kat bahagian tulang punggung..tu la problem aku tiap kali pregnant..bile perot dah besar mule lah sakit kat bahagian tu waktu baring..serius sakit sangat..sampai rasa nak nangis..dh urut pun tetap sama..takpe la kan..tu semua dugaan..pahala ketika mengandung..

ni scan yang pertama time ni baru masuk 3 bulan..alala..kecik jer kan..tapi dh sgt2 aktif even aku tak rasa lagik dia moving2..



Ni adalah pic scan time 20 minggu hari tu..doc buat anamoly scan..alhamdulillah..baby dalam keadaan yg sehat..pembesaran yg normal..siap ckp..baby ni amat aktif..fast moving..hadoii.. nak ngalahkan abg2 dia ler tu.. seronok sgt bile dpt tengok baby dalam perot kan..rasa syahdu je tengok dia gerak2 dalam tu..walaupun ni yg ke 3..tetap rasa yg sama..ye lah kite ngandung lain2 anak kan..

Oh yer..jantina pun dah nampak dah..cun cun jer..aku tanyer doc..terus ada jawapan..hah..nak tau? Nanti la aku update entry baru yer..ngan pic dia yg sangat la tak malu tu..ehehe..dh dh..sampai sini dulu..nak layan budak dua org tu tengah main kat bilik diorang. Confirm bersepah!

posted from Bloggeroid

No comments:

Related Posts with Thumbnails

My Lovely Awards

My Lovely Awards

My Popular Entries


I made this widget at MyFlashFetish.com.