Pages

My 3H

My 3H

Tuesday, August 27, 2013

Openhouse

Hari minggu yg lepas kiter buat rumah terbuka..tak la kat rumah aku.. kat rumah family jer..tak sanggup hoh nak wat kat rumah sendiri.. dh pernah rasa..amat meletihkan..tambahan lak kalau tak cukup kaki tangan..taubat nak buat. Akan dtg kut..insyaallah..biar anak dh besar sikit senang nak mintak tolong kan...

Tahun ni kiter buat memang betul2 openhouse..sebab buat kat luar..pakai khemah..hah..ni baru betul rumah terbuka kan..menu tahun ni kurang lebih mcm tahun lepas gak..ada soto..tapi lauk pauk tukar selera le kann.. ada pajeri nenas, daging rendang, ayam sos pantai ngan kerang sos tiram.. tapi leh kerana hari tu sepupu aku pun ada buat rumah terbuka..tu yg byj yg dah kenyang..so soto adalah paling laku hari tu.. memang sedapp..alamak..terliur balikkk..




Tu dia port buffet kiter hari tu.. siap ada hiasan ketupat lagi. Tu aku ngan bapak aku yg buat..ehehe.. tu pun nak bagi tau kann..hahah..memang poyo..

Sampai ke malam kiter nyer rumah terbuka hari tu..malam...pingsannn...lotih yg amat..dah la tak cukup tidorr..tu yg esoknyer bangun lewat..hah..puas hati..

posted from Bloggeroid

2 comments:

Rizziela said...

Meriahnyer open house... kami pun x buat open house..nak dtg just call ajer :D

Intan@mama Hadif & Hanif-Brunei said...

sama le kak..kat rumah intan pun raya biase jer..ehe..jamu makan kek...biskut ngan minuman.. lat rumah family jer pakat buat openhouse..share2..ehe..

Related Posts with Thumbnails

My Lovely Awards

My Lovely Awards

My Popular Entries


I made this widget at MyFlashFetish.com.