Pages

My 3H

My 3H

Tuesday, September 17, 2013

Angrybird dah harum

Memandangkan hadif ngan hanif tidor..makan.. main dengan patung angrybird tu.. sah sah la patung2 diorang tu comot kan..dah le siap diorang jadikan bola..tendang sana..tendang sini..baling2..jatuh.. lepastu time nak tidur peluk2 cium..haishh.. dh rasa tak selamat.. so kemarin aku masukkan dlm washing machine..tuang dynamo..pusing..hah siap..

part masukkan patung angrybird tu aku serahkan kat budak dua org tu..ni abg hadif. Memula buat muka tak konfiden je..lepas aku explain baru le dia happy nak lepaskan patung kesayangan dia tu..siap gelak lagi tengok patung tu gerak pusing2 kat dalam..


lepas tu giliran hanif..dak sorg ni memang excited je nak masukkan patung dia kat dlm tu.. lebih pada nak main air sebenarnye


aku pun rasa geli hati jer tengok patung2 tu timbul pusing2 kat mesin tu..ehe..nampak comel jerr. sambil2 tu berus kotoran2 yg degil..


dh siap cuci n keringkan..terus jemur..budak dua org tu ckp kesian kat patung tu sebab kene sepit! Ahahah.. lepas tu tak sabar nak tunggu kering..siap tunggu lagi kat tepi..alahai.. bila dh kering lonjak2 happy..sambung balik tendang, baling, peluk cium..haihhhhhhhhh... baru jer harum..

posted from Bloggeroid

2 comments:

Rizziela said...

nasib baik tak nagis hilang bau acam tu kan

Rizziela said...

nasib baik tak nagis hilang bau acam tu kan

Related Posts with Thumbnails

My Lovely Awards

My Lovely Awards

My Popular Entries


I made this widget at MyFlashFetish.com.