Pages

My 3H

My 3H

Sunday, September 22, 2013

Mengidam

Tak ingat dah ni time hari apa.. tetiba tekak ni teringin sangat nak makan ambuyat.. so terus sound kat huby nak gi serusop..senang je ckp baby nak makan set ambuyat kat restoran aminah arif..hahah.. kesian baby..tak tau pape pun.. nasib dekat je dari rumah..so siap2 terus zoom.. order mcm selalu..set utk dua org. Menu pilihan kiter hari tu..of corz le..ambuyat beserta cicahnye kiter request yg campur binjai + tempoyak (sedappp) then menu sampingan sayur taugey, daging lalap, ikan kicap (ni favorit anak2) serta ulam2an dan sambal belacan.. yg tu memang tersedia 1 set.. minuman lak kene order lain2.. so aku mintak jus tembikai, huby ngan anak2 aku tak ingt diorang order apa..huhu.. time2 preggy ni aku sgt2 pelupa..waduhhh..

tu dia licinnnn.. gambar sebelum takde yer..sebab dah lapar sangat..diorang letak jer terus sambar.. siap order nasi lagi dua pinggan.. alhamdulillah..kenyang sampai senak perut.. total semua sekali tak mahal.. $26.50 je kut..lagi sekali lupa..hahah..

posted from Bloggeroid

2 comments:

Rizziela said...

Seronoknya ibu mengidam

Intan@mama Hadif & Hanif-Brunei said...

hihihi.. sonok.. ngidam jer mesti dpt.. tapi kdg tak dpt gak..kalau menda tu susah nak dpt..huhu

Related Posts with Thumbnails

My Lovely Awards

My Lovely Awards

My Popular Entries


I made this widget at MyFlashFetish.com.