Pages

My 3H

My 3H

Wednesday, December 18, 2013

Alhamdulillah dah selamat

Syukur..hari ni dah masuk hari ke 3 bersalin..alhamdulillah seperti yg di scan dpt baby boy.. baby dh tak sabar2 nak lahir.. sepatutnya aku elektif czer hari ni kan 18hb.. tetibe 15hb tu dah kluar blood show n mild contractions.. terus je la doc czer hari tu gak..kul 6.42pm baby selamat keluar dari perot..

Lain kali la yer aku cerita perihal bersalin yg super extreme ni..huhu.. oh ye nama baby Hafiy Qusyairi yg bermaksud yg memuliakan / nisbah.. berat 2.824kg, pjg 52cm..tepat 37minggu 6 hari.. sekarang pun aku masih admit kat ward..maybe sok or lusa balik.. tak sbr dh nak balik..huhu..

posted from Bloggeroid

2 comments:

tenku butang said...


Haiiiii..Cakkk!!
done follow sini no. 53
sudilah kiranya follow me back yea..
he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

http://tengkubutang.blogspot.com/

dan my 2nd blog
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

Rose Azadir said...

Assalamualaikum, saya blogwalking kat sini, jemput datang ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer ;)

Related Posts with Thumbnails

My Lovely Awards

My Lovely Awards

My Popular Entries


I made this widget at MyFlashFetish.com.