Pages

My 3H

My 3H

Saturday, January 5, 2013

Bbq 2013

Petang tadi kiter gi rumah nenek kat Muara..memang dh plan awal nak barbecue hari ni.. Sempena awal tahun 2013..ni kire pembukan bbq di tahun baru sefamily..best gak..walaupun bermacam rintangan yg d hadapi..wakaka..rintangan nak buat bara api tu susah gak yer..sebab kayu basah ler.. Tapi akhirnyer berjaya gak masak ngan cantik sekali..

Kenyang sangat mcm2 yg aku makan tadi..lantak je la bukan selalu pun kan.. Ada chicken wings, tongkeng ayam, kambing, udang ngan sosej.. Mama lak masak mee goreng taitong..fuhh..memang berselera..tambah lak makan ramai2 double sedap..


tu dia suami aku ngam adik ipar aku..tukang kiap..ekeke

Hadif posing kat sticker bilik amit dia..Hadif dah 4 tahun tau kemarin birthday dia, tak dak celebrate pape pun cuma potong kek ngan jamu makanan express dari ayamku.. Hadiah dari abah dia lak set Lego..nanti le citer yer..

eh ni apa...nak show off gak..selipar baru aku..cantik tak? Ada bling2 gitu kanzzz.. Ehe..aku beli semalam kat Hua Ho Manggis Mall..murah jer.. $ 8.50

Ok la dh melalut citer aku..esok2 update lagi yer.. ;)
posted from Bloggeroid

Wednesday, January 2, 2013

Selamat Tahun Baru 2013

Punya lah lama aku tak update blog ni kan..mcm dh tak ingat je ngan blog aku ni, huhu..bukan tak ingat tapi problem ngan internet..broadband aku mansuh bulan 11 hari tu..nak on pakai kredit mcm bosan lak.. Tu yg tunggu sampai ada kerajinan nak renew lesen tahunan..tup tup hah..amik ko sampai tahun baru 2013..

Apa-apa pun aku nak ucapkan selamat tahun baru 2013 buat semua.. Azam baru? Ermm..semiga aku makin rajin nak update blog..muahaha..eh tak la.. Satu je harapan aku di tahun baru ni.. Semoga tahun baru 2013 ni akan lebih baik dari tahun lepas..amin.. Simple jer kan.. Tapi makna mendalam..complete semua sekali.. Ehe..

posted from Bloggeroid

Related Posts with Thumbnails

My Lovely Awards

My Lovely Awards

My Popular Entries


I made this widget at MyFlashFetish.com.